Gennem årene er Delta Light vokset og blevet en global aktør, der tilbyder belysningsløsninger og service i 120 lande verden over. I perioden har virksomheden etableret et netværk af inspirerende showrooms og kontorer i de fleste design-hovedstæder i verden fra Sidney til New York, Amsterdam, Bogota, Hong Kong, Købehavn, Miami, London, Milano, Cape Town til Sankt Petersborg og mange flere. Hvis du ønsker yderligere oplysning om kontakter og kontorer i dit land, se venligst vores kontaktside.

Delta Light’s succes er baseret på en kontinuerlig søgen efter perfektion og innovation i produktdesign såvel som i produktionsmetoder, kvalitetskontrol og kundesupport. Et centralt element i Delta Light’s servicestilgang er dets opfattende uddannelsesprogram, hvor eksperter demonstrerer de nyeste installationsmetoder, trends og produktudviklinger.

Med udgangspunkt i sit upåklagelige ry som producent af arkitektonisk belysning til boliger, er Delta Light® blevet et kendt navn og trendsætter, når der tales om belysningsdesign til kommercielle og professionelle miljøer.

Delta Light® har arbejdet for nogle af verdens mest kendte mærker og arkitekter og leveret sofistikerede og værdiskabende belysningsløsninger. Lige fra detailhandel til bolig, kontor, det offentlige og showroom til landskabsprojekter, i en skala fra småt til meget stort, har Delta Light® et produktsortiment, erfaring og viden til at opfylde de funktionelle og æstetiske behov for dine projekter.

Hvert projekt kræver en skræddersyet tilgang; Delta Light udmærker sig derfor med en ekstraordinær samling af servicer og designværktøj. Det globale team samarbejder med alle involverede for at frembringe det bedst mulige resultat, hvilket begynder med belysningsdesign og fortsætter hele vejen frem til installation og indretning til belysningen, som en funktion i omgivelserne. Om det er spørgsmål til teknisk eller anvendelses, undersøgelser af ydelse og energibesparelser, en LEED vurderingsproces, et  brugerdefineret design og fremstilling efter mål, gengivelse eller grafiske behov eller ethvert andet spørgsmål om lysdesign …. Delta Light leverer en et-trinsindkøbsløsning til dine projekter.

Tilbage til toppen