• Inhouse 1
  • Inhouse 2
  • Inhouse 3
  • Inhouse 4

 

Lige fra begyndelsen har Delta Light® været drevet af design og teknologi. Ser man blot en enkelt gang på produktionssortimentet kan man straks se, at innovation er den centrale impuls for udviklingen. Baseret på en passion for belysning og design, omfattende trend- og markedsundersøgelser og et indgående kendskab til produktudvikling, er det i årenes løb lykkedes for Delta Light’s belgisk baserede designteam at skabe et sortiment af tidløse, elegante og ofte brancheændrende lysarmaturer.

Design & udvikling af nye kollektioner inspireres af trends inden for arkitekturen, drevet af fremskridt i teknologien og baseret på markedets efterspørgsel. Design og konstruktion af hvert nye produkt balanceres i form, materiale, funktionalitet, fleksibilitet og teknologi og tager sigte mod at tilføre værdier for alle parter, der er involveret i salg, specificering, installation og nydelse af lyset.

Virksomhedens kreative standpunkt er blevet bekræftet af flere ekspertpaneler, hvilket har resulteret i en række prestigefyldte priser, herunder Red Dot Award, iF Design Awards, Good Design Award og mange flere.

Delta Light’s in-house R&D team designer næsten alle produkter. Lejlighedsvis går Delta Light sammen med eksterne designere. Det nyeste eksempel herpå er Metronome, designet af den belgiske modedesigner Tim Van Steenbergen.

Tilbage til toppen