• R&D 1
  • R&D 2
  • R&D 3

 

R&D afdelingen er et førsteklasses valg af højt kvalificerede ingeniører og designere under ledelse af virksomhedens grundlægger og designer Paul Ameloot.

Et vigtigt element i Delta Light’s kreative proces er anvendelsen af state of the art udvikling af teknikker. Den intensive anvendelse af 3D printing, den tidlige fase FMEA (Fejltilstande og virkningsanalyser), goniofotometri og in-house superviseret produkttestning (SMT) resulterer i en hurtig, effektiv og korrekt-første-gang udviklingsproces, hvilket er en essentiel egenskab i virksomhedens korte idé-til-marked filosofi.

Gennem hele produktionsprocessen udmærker Delta Light sig ved at statuere de strengeste kvalitetsparametre for at sikre sig at produkter og tjenesteydelser er designet og produceret til at overgå kundernes krav. Hvert trin i produktionsprocessen har en rutinemæssig kvalitetskontrol, der dækker både produktets kvalitet og testning. Således er hvert produkt, der forlader Delta Light, blevet undersøgt og testet grundigt, hvilket resulterer i minimale returneringer og maksimal effektivitet.

Produktkvalitet og sikkerhedstest foretages i henhold til de internationale IEC-standarder i vores selskabsejede akkrediterede Delta Light Laboratorium. Det tætte samarbejde med vores certificerede partner SGS-CEBEC fører til CE, ENEC og CB certificeringer i Europa og IEC medlemslande http://members.iecee.org/). Laboratoriet dækker også afprøvning af produkter til det nordamerikanske marked ved at være certificeret på niveau 4 inden for INTERTEK. Dette giver os mulighed for nemt at modtage cETLus notering af vores produkter.

Tilbage til toppen