• Tech 1
  • Tech 2
  • Tech 3
  • Tech 4

 

Det gennembrud inden for LED-teknologi vi oplever nu er sandsynligvis den største udvikling inden for lysteknologi i årtier. Delta Light® spiller en afgørende rolle i videreudviklingen af denne nye teknologi med  design og fremstilling af egne LED-lamper, udvikling af innovative LED-produkter og skræddersyede løsninger, der giver designere og brugere optimal udnyttelse af disse uanede muligheder inden for belysning.

Den fortsatte fremgang for LED-teknologien giver nye muligheder for energieffektiv belysning. Delta Light® har en førende rolle inden for implementering af denne nye teknologi i forbindelse med design og fremstilling af egne LED-lamper, udvikling af innovative LED-produkter og skræddersyede løsninger. Den sande målestok for udgifterne er ikke kun den oprindelige købspris, og omfatter også intelligent lyskontrol, levetid, vedligeholdelse og driftsomkostninger. Ved at kombinere det omfattende produktsortiment med en bred vifte af energieffektive produktløsninger og industrispecifikke erfaringer, er Delta Light® i stand til at guide dig gennem en grøn, omkostningseffektiv og bæredygtig udvælgelsesproces - uden at gå på kompromis med kvaliteten af belysningen.

Optisk ydelse
Delta Light’s team af LED-ingeniører søger kontinuerligt at matche virksomhedens credo for design med energieffektivitet og optimal kvalitet i belysningen. Via intens in-house testning, avanceret produktudviklingsviden og løbende optimering af anvendte materialer. Delta Light® er i stand til at levere arkitektonisk belysning, der excellerer i optisk ydelse, holdbarhed og effektivitet. Kollektionen giver designere mulighed for at skabe forskellige belysningsscener fra accentuering til ambient, til fremhævning af vægge, til orientering eller belysning til åbne område, der kan vælges fra en bred vifte af bjælker, filtre, linser og andet tilbehør.


Afkast af investeringer
På grund af den massive energireduktion, den minimale varmeafgivelse, de lave vedligeholdelsesomkostninger og den lange levetid har LED vist sig at give et godt afkast ved investeringen. Delta Light’s LED-lamper og armaturer blev udviklet for at sætte standarden for forbrug per kvadratmeter, mens virksomhedens omfattende produktionsanlæg havde mulighed for at fokusere på en høj ratio mellem pris/kvalitet. Delta Light’s team af eksperter er klar til at hjælpe dig med ROI-beregningerne til dine projekter.

Tilbage til toppen