The Lighting Bible

Delta Light lancerede sit første produktkatalog i 1997 og kaldte den Belysningsbiblen. Siden er den vokset og blevet en reference og inspirationsbog i belysningsbranchen. Den nyeste version er Belysningsbibel 10, udgivet i april 2013 under Euroluce i Milano. Det nye nummer 11 vil være klar i april 2015.

Der præsenteres en ny belysningsbibel hvert andet år samt et kollektionstillæg i mellem lanceringerne under Light+Building i Frankfurt. Fra en brochure i 1997 til en bog er den vokset til over 1.000 inspirerende sider pakket med design, farver og materialer samt utallige tekniske innovationer og projektfoto.

Belysningsbiblen viser hele Delta Lights udvalg fra forsænkede til overflademonterede løsninger, stand alone, skræddersyede profiler og udendørslamper. Sidste kapitel i bogen indeholder alle tekniske informationer og oplysninger om alle tilvalg, tilbehør og krav. Som sådan har belysningsbiblen vist sig at være et effektivt værktøj for alle projektinteressenter fra arkitekter til teknikere, el-installatører, investorer og slutbrugere.

For at bestille et trykt eksemplar udfyld venligst kontaktformularen 
For at gennemse kataloget eller download det i pdf-format, se venligst Publikationssektionen 

Tilbage til toppen